Názov: | Effects of total dissolved solids, extraction yield, grinding, and method of preparation on antioxidant activity in fermented specialty coffee. | |
Zápis: |
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Effects of total dissolved solids, extraction yield, grinding, and method of preparation on antioxidant activity in fermented specialty coffee. In: Fermentation. 2022. ISSN 2311-5637, Vol. 8, no. 8 (2022), art. no. 375, p. [1-9] (2022: 3.700 - IF, 43 - H-index, 4.500 - IF 5y, 0.518 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q) |
|
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu | |
Typ výstupu: | CLA - článok | |
Autori: | VÁRADY Matúš | 45 % |
TAUCHEN Jan | 5 % | |
KLOUČEK Pavel | 5 % | |
POPELKA Peter | 45 % | |
Vydanie: | Fermentation Vol. 8, no. 8 (2022), art. no. 375, p. [1-9] |
|
Krajina vydania: | Švajčiarsko | |
ISSN: | 2311-5637 | |
Oblasť výskumu: | 120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Scientometria: | 2022: 3.700 - IF, 43 - H-index, 4.500 - IF 5y, 0.518 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q | |
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://www.mdpi.com/2311-5637/8/8/375 |
Ohlasy: | |
---|---|
2023: [1] VERNI, Michela - RIZZELLO, Carlo Giuseppe. The Antioxidant Potential of Fermented Foods: Challenges and Future Trends. In Fermentation, 2023-09-01, 9, 9, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/fermentation9090790. |