Názov: Effects of total dissolved solids, extraction yield, grinding, and method of preparation on antioxidant activity in fermented specialty coffee.
Zápis: VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Effects of total dissolved solids, extraction yield, grinding, and method of preparation on antioxidant activity in fermented specialty coffee. In: Fermentation. 2022. ISSN 2311-5637, Vol. 8, no. 8 (2022), art. no. 375, p. [1-9]
(2022: 3.700 - IF, 43 - H-index, 4.500 - IF 5y, 0.518 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania: 2022
Kategória: V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu: CLA - článok
Autori:VÁRADY Matúš45 %
TAUCHEN Jan5 %
KLOUČEK Pavel5 %
POPELKA Peter45 %
Vydanie: Fermentation
Vol. 8, no. 8 (2022), art. no. 375, p. [1-9]
Krajina vydania: Švajčiarsko
ISSN:2311-5637
Oblasť výskumu: 120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria: 2022: 3.700 - IF, 43 - H-index, 4.500 - IF 5y, 0.518 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
URL: https://www.mdpi.com/2311-5637/8/8/375
Ohlasy:
2023: [1] VERNI, Michela - RIZZELLO, Carlo Giuseppe. The Antioxidant Potential of Fermented Foods: Challenges and Future Trends. In Fermentation, 2023-09-01, 9, 9, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/fermentation9090790.
Skip to content