Názov: The effect of the processing of specialty coffee beans on bioactive and volatile substances.
Zápis: VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. The effect of the processing of specialty coffee beans on bioactive and volatile substances. In: RAFA. 10th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis : Book of Abstracts. 1. vyd. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2022. ISBN 978-80-7592-138-3, online, s. 258.
Rok vydania: 2022
Kategória: O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
Typ výstupu: ABP - abstrakt z podujatia
Autori:VÁRADY Matúš35 %
TAUCHEN Jan10 %
FRAŇKOVÁ Adéla10 %
KLOUČEK Pavel10 %
POPELKA Peter35 %
Autori vydania:PULKRABOVÁ Jana, TOMANIOVÁ Monika
Vydanie: 10th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis
Book of Abstracts
online, S. 258
Vydavateľ: Vysoká škola chemicko-technologická
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Praha
Krajina vydania: Česká republika
ISBN:978-80-7592-138-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: anglický
URL: https://www.rafa2022.eu/pdf/Book of Abstracts RAFA 2022.pdf
Skip to content