Názov: | The effect of the processing of specialty coffee beans on bioactive and volatile substances. | |
Zápis: | VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. The effect of the processing of specialty coffee beans on bioactive and volatile substances. In: RAFA. 10th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis : Book of Abstracts. 1. vyd. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2022. ISBN 978-80-7592-138-3, online, s. 258. | |
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka | |
Typ výstupu: | ABP - abstrakt z podujatia | |
Autori: | VÁRADY Matúš | 35 % |
TAUCHEN Jan | 10 % | |
FRAŇKOVÁ Adéla | 10 % | |
KLOUČEK Pavel | 10 % | |
POPELKA Peter | 35 % | |
Autori vydania: | PULKRABOVÁ Jana, TOMANIOVÁ Monika | |
Vydanie: | 10th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis Book of Abstracts online, S. 258 |
|
Vydavateľ: | Vysoká škola chemicko-technologická | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Praha | |
Krajina vydania: | Česká republika | |
ISBN: | 978-80-7592-138-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://www.rafa2022.eu/pdf/Book of Abstracts RAFA 2022.pdf |