Názov: Relation of dipeptide Enterocin A/P and Enterocin M with Staphylococcus aureus SA5 during processing of cow milk lump cheese.
Zápis: LAUKOVÁ, Andrea - BURDOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef. Relation of dipeptide Enterocin A/P and Enterocin M with Staphylococcus aureus SA5 during processing of cow milk lump cheese. In: Concepts of Dairy & Veterinary Sciences. 2022. ISSN 2637-4749, Vol. 5, no. 2 (2022), p. 514-518.
Rok vydania: 2022
Kategória: V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu: CLA - článok
Autori:LAUKOVÁ Andrea75 %
BURDOVÁ Oľga20 %
NAGY Jozef5 %
Vydanie: Concepts of Dairy & Veterinary Sciences
Vol. 5, no. 2 (2022), p. 514-518
Krajina vydania: Spojené štáty americké
ISSN:2637-4749
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: anglický
URL: https://lupinepublishers.com/dairy-veterinary-science-journal/pdf/CDVS.MS.ID.000207.pdf
Skip to content