Názov: | Relation of dipeptide Enterocin A/P and Enterocin M with Staphylococcus aureus SA5 during processing of cow milk lump cheese. | |
Zápis: | LAUKOVÁ, Andrea - BURDOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef. Relation of dipeptide Enterocin A/P and Enterocin M with Staphylococcus aureus SA5 during processing of cow milk lump cheese. In: Concepts of Dairy & Veterinary Sciences. 2022. ISSN 2637-4749, Vol. 5, no. 2 (2022), p. 514-518. | |
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu | |
Typ výstupu: | CLA - článok | |
Autori: | LAUKOVÁ Andrea | 75 % |
BURDOVÁ Oľga | 20 % | |
NAGY Jozef | 5 % | |
Vydanie: | Concepts of Dairy & Veterinary Sciences Vol. 5, no. 2 (2022), p. 514-518 |
|
Krajina vydania: | Spojené štáty americké | |
ISSN: | 2637-4749 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | anglický | |
URL: | https://lupinepublishers.com/dairy-veterinary-science-journal/pdf/CDVS.MS.ID.000207.pdf |