Názov: Bioactive compounds and antioxidant activities of selected types of chilli peppers.
Zápis: HUDÁKOVÁ, Terézia - ŠULEKOVÁ, Monika - TAUCHEN, Jan - ŠEMELÁKOVÁ, Martina - VÁRADY, Matúš - POPELKA, Peter. Bioactive compounds and antioxidant activities of selected types of chilli peppers. In: Czech Journal of Food Sciences. 2023. ISSN 1212-1800, Vol. 41, no. 3 (2023), p. 204-211.
(2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Rok vydania: 2023
Kategória: V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu: CLA - článok
Autori:HUDÁKOVÁ Terézia20 %
ŠULEKOVÁ Monika20 %
TAUCHEN Jan10 %
ŠEMELÁKOVÁ Martina10 %
VÁRADY Matúš20 %
POPELKA Peter20 %
Vydanie: Czech Journal of Food Sciences
Vol. 41, no. 3 (2023), p. 204-211
Krajina vydania: Česká republika
ISSN:1212-1800
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria: 2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
URL: https://cjfs.agriculturejournals.cz/pdfs/cjf/2023/03/06.pdf
Skip to content