Názov: | The levels of biogenic amines in poultry meat products. | |
Zápis: | DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOL, Jozef - CABADAJ, Rudolf - BYSTRICKÝ, Pavel. The levels of biogenic amines in poultry meat products. In: Folia veterinaria. 1999. Roč. 43, č. 3 (1999), s. 121-124. | |
Rok vydania: | 1999 | |
Kategória: | ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch | |
Autori: | DIČÁKOVÁ Zuzana | 0 % |
SOKOL Jozef | 0 % | |
CABADAJ Rudolf | 0 % | |
BYSTRICKÝ Pavel | 0 % | |
Vydanie: | Folia veterinaria Roč. 43, č. 3 (1999), s. 121-124 |
|
Krajina vydania: | Slovensko | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | anglický |
Ohlasy: | |
---|---|
2005: [1] KALAC, P. - KRAUSOVA, P. A review of dietary polyamines: Formation, implications for growth and health and occurrence in foods. In FOOD CHEMISTRY. ISSN 0308-8146, MAR-APR 2005, vol. 90, no. 1-2, p. 219-230. |