Názov: Odhad vlastností mäsových výrobkov na základe analýzy vstupných surovín : [Estimation of meat products properties based on the incoming material analysis]
Zápis: BYSTRICKÝ, Pavel - MÁTÉ, Dionýz - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Odhad vlastností mäsových výrobkov na základe analýzy vstupných surovín : [Estimation of meat products properties based on the incoming material analysis] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 42-44.
Rok vydania: 1998
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:BYSTRICKÝ Pavel0 %
MÁTÉ Dionýz0 %
DIČÁKOVÁ Zuzana0 %
Vydanie: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 42-44
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content