Názov: Vplyv vitamínu E na vnútorné prostredie a kvalitu mäsa ošípaných : [Effects of vitamin E on some metabolic indices and meat quality in pigs]
Zápis: KOVÁČ, Gabriel - TUREK, Peter - MUDROŇ, Pavol - KORIMOVÁ, Ľudmila - LINK, Róbert. Vplyv vitamínu E na vnútorné prostredie a kvalitu mäsa ošípaných : [Effects of vitamin E on some metabolic indices and meat quality in pigs] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 108-109.
Rok vydania: 1998
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:KOVÁČ Gabriel0 %
TUREK Peter0 %
MUDROŇ Pavol0 %
KORIMOVÁ Ľudmila0 %
LINK Róbert0 %
Vydanie: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 108-109
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content