Názov: | Vplyv vitamínu E na vnútorné prostredie a kvalitu mäsa ošípaných : [Effects of vitamin E on some metabolic indices and meat quality in pigs] | |
Zápis: | KOVÁČ, Gabriel - TUREK, Peter - MUDROŇ, Pavol - KORIMOVÁ, Ľudmila - LINK, Róbert. Vplyv vitamínu E na vnútorné prostredie a kvalitu mäsa ošípaných : [Effects of vitamin E on some metabolic indices and meat quality in pigs] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 108-109. | |
Rok vydania: | 1998 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | KOVÁČ Gabriel | 0 % |
TUREK Peter | 0 % | |
MUDROŇ Pavol | 0 % | |
KORIMOVÁ Ľudmila | 0 % | |
LINK Róbert | 0 % | |
Vydanie: | Hygiena alimentorum XIX Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998 S. 108-109 |
|
Vydavateľ: | Univerzita veterinárskeho lekárstva | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |