Názov: Vplyv teploty a PH na prežívanie E.coli 0157:H7 v mletom hovädzom mäse : [The effect of temperature and PH on the survival of E.coli 0157:H7 in ground beef meat]
Zápis: NAAS, Hesham Taher - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - CABADAJ, Rudolf - MIKULA, Ivan. Vplyv teploty a PH na prežívanie E.coli 0157:H7 v mletom hovädzom mäse : [The effect of temperature and PH on the survival of E.coli 0157:H7 in ground beef meat] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 154-156.
Rok vydania: 1998
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:NAAS Hesham Taher0 %
TKÁČIKOVÁ Ľudmila0 %
CABADAJ Rudolf0 %
MIKULA Ivan0 %
Vydanie: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 154-156
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content