Názov: | Vplyv teploty a PH na prežívanie E.coli 0157:H7 v mletom hovädzom mäse : [The effect of temperature and PH on the survival of E.coli 0157:H7 in ground beef meat] | |
Zápis: | NAAS, Hesham Taher - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - CABADAJ, Rudolf - MIKULA, Ivan. Vplyv teploty a PH na prežívanie E.coli 0157:H7 v mletom hovädzom mäse : [The effect of temperature and PH on the survival of E.coli 0157:H7 in ground beef meat] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 154-156. | |
Rok vydania: | 1998 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | NAAS Hesham Taher | 0 % |
TKÁČIKOVÁ Ľudmila | 0 % | |
CABADAJ Rudolf | 0 % | |
MIKULA Ivan | 0 % | |
Vydanie: | Hygiena alimentorum XIX Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998 S. 154-156 |
|
Vydavateľ: | Univerzita veterinárskeho lekárstva | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |