Názov: Kvalita fermentovaných mäsových výrobkov a riadený proces výroby : [Fermented meat products quality and controlled production process]
Zápis: TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna - KARAHUTA, Štefan. Kvalita fermentovaných mäsových výrobkov a riadený proces výroby : [Fermented meat products quality and controlled production process] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 217-218.
Rok vydania: 1998
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:TUREK Peter0 %
LACIAKOVÁ Anna0 %
KARAHUTA Štefan0 %
Vydanie: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 217-218
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content