Rok Kategória
Publikácia
2021 AFD TOKARČÍKOVÁ, Katarína. Biodostupnosť stopových prvkov z kŕmnych aditív. In: Vedecké práce doktorandov 2021 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2021. ISBN 978-80-972752-9-7, s. 104-106.
2021 AFD SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické hodnotenie bravčových šuniek z obchodnej siete : [Sensory evaluation of pork hams from the retail market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 361-366.
2021 AFD SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SOPKOVÁ, Drahomíra. Vplyv prídavku ľanového semena vo výžive ošípaných na kolorimetrické parametre produkovaného mäsa : [Effect of the supplementation of flaxseed in pig nutrition on colorimetric parameters of the produced meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 354-360.
2021 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Bielkoviny mlieka a laktóza ako prísada mäsových výrobkov : [Milk proteins and lactose as an ingredient in meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 173-180.
2021 AFD KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita syrových párkov z pohľadu organoleptických vlastností : [Quality of cheese sausages in terms of organoleptic properties] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 258-263.
2021 AFD LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv diéty s prídavkom xantohumolu na kvalitu jatočného tela, oxidačné a biochemické parametre japonských prepelíc : [Effect of dietary with the addition of xanthohumol on carcass quality, oxidation and biochemical parameters of japanese quail] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 275-282.
2021 AFD MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie vybraných druhov salám s podielom syra : [Sensory analysis of selected types of salami with a ingredient of cheese] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 296-304.
2021 AFD ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - HAJDUKOVÁ, Ingrid - ZIGO, František - SOPKOVÁ, Drahomíra. Determination of meat content in different meat products : [Stanovenie mäsového obsahu v rôznych mäsových produktoch] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 311-314.
2021 AFD REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Súčasné informačné systémy používané pri úradných kontrolách produktov živočíšneho pôvodu v EÚ : [Current information systems used in official controls of products of animal origin in the EU] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 320-325.
2021 AFD REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - GREGOVÁ, Gabriela - VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína. Detekcia rezistentných kmeňov Staphylococcus warneri izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu : [Detection of resistant stems of Staphylococcus warneri isolated from food of animal origin] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 326-333.
Počet záznamov v databáze: 1237
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 47 z 124
Skip to content