Názov: Bielkoviny mlieka a laktóza ako prísada mäsových výrobkov : [Milk proteins and lactose as an ingredient in meat products]
Zápis: DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Bielkoviny mlieka a laktóza ako prísada mäsových výrobkov : [Milk proteins and lactose as an ingredient in meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 173-180.
Rok vydania: 2021
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:DUDRIKOVÁ Eva0 %
MAĽOVÁ Jana0 %
VÝROSTKOVÁ Jana0 %
SEMJON Boris0 %
KOVÁČOVÁ Mariana0 %
HANZELOVÁ Zuzana0 %
Autori vydania:SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of lecture and posters: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
USB kľúč, S. 173-180
Vydavateľ: UVLF v Košiciach
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-733-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content