Názov: | Bielkoviny mlieka a laktóza ako prísada mäsových výrobkov : [Milk proteins and lactose as an ingredient in meat products] | |
Zápis: | DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Bielkoviny mlieka a laktóza ako prísada mäsových výrobkov : [Milk proteins and lactose as an ingredient in meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 173-180. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | DUDRIKOVÁ Eva | 0 % |
MAĽOVÁ Jana | 0 % | |
VÝROSTKOVÁ Jana | 0 % | |
SEMJON Boris | 0 % | |
KOVÁČOVÁ Mariana | 0 % | |
HANZELOVÁ Zuzana | 0 % | |
Autori vydania: | SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov Proceedings of lecture and posters: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products USB kľúč, S. 173-180 |
|
Vydavateľ: | UVLF v Košiciach | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-733-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský |