prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2021 BEF SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok : [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
2019 BEF REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 173-176.
2014 BEF MAĎAROVÁ, Michaela - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAGY, Jozef - KUKURA, Vladimír. Využitie vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie s UV detekciou na stanovenie salinomycínu vo vybraných živočíšnych produktoch hydiny : [Use of high performance liquid chromatography with UV detection for the determination of salinomycin in selected animal products of poultry] In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2014. ISBN 978-80-89385-31-7, s. 86-90.
2005 BEF PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - KOVALIKOVÁ, Miroslava. Detekcia a vlatnosti verocytotoxickych izolátov E.Coli sérotypu 0157:H7 získanych z potravín zivocísneho pôvodu. In: Kvalita, bezpecnost a funkcnost primárnych potravinovych zdrojov : Piestany : Vyskumny útav rastlinnej vyroby Piestany, 2005. ISBN 80-88790-41-7, s. 22-24.
1997 BEF SALADIOVÁ, Danka - CABADAJ, Rudolf - PLEVA, Ján - NAGY, Jozef. Salmonelóza hydiny. In: 6. kongres Slovenskej asociácie veterinárnych lekárov malých zvierat - Zborník prednášok, Košice 9. - 11. 10. 1997 : Košice : Slovenská asociácia veterinárnych lekárov malých zvierat, 1997. s. 11-.
1997 BEF NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BALSYTE, G. - MICHALSKI, Miroslaw M.. Vplyv antibiotík na zrecí proces tepelne neopracovaných mäsových výrobkov hodnotený na základe produkcie kyseliny mliečnej stanovenej metódou analytickej kapilárnej izotachoforézy. In: 4. seminár "Kapilárna elektroforéza" - zborník, Bratislava 16. - 19. 6. 1997 : 1997. s. 15.
Počet záznamov v databáze: 6
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content