Názov: Význam sanitácie v mäso-spracujúcom podniku : [Impact of sanitation in meat processing facilities]
Zápis: VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - HROMADA, Rudolf. Význam sanitácie v mäso-spracujúcom podniku : [Impact of sanitation in meat processing facilities] In: Maso. 2014. ISSN 1210-4086, Roč. 25, č. 4(2014), s. 48-51.
Rok vydania: 2014
Kategória: BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína40 %
SASÁKOVÁ Naďa20 %
GREGOVÁ Gabriela15 %
ONDRAŠOVIČ Miloslav15 %
HROMADA Rudolf10 %
Vydanie: Maso
Roč. 25, č. 4(2014), s. 48-51
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1210-4086
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021198-Vyznam-sanitacie-v-masospracujucom-podniku/
Skip to content