Názov: Význam mechanickej očisty pri dezinfekcii potravinárskej prevádzky : [The significance of mechanical cleaning at disinfection of food industry]
Zápis: KOŠČO, Ján - HROMADA, Rudolf - CHVOJKA, Dušan - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - KORYTÁR, Ľuboš - PETROVIČ, Vladimír - ONDRAŠOVIČ, Miloslav. Význam mechanickej očisty pri dezinfekcii potravinárskej prevádzky : [The significance of mechanical cleaning at disinfection of food industry] In: Infekčné a parazitárne choroby zvierat, Košice, 4. – 5. september 2014 : 5. medzinárodná vedecká konferencia: Zborník príspevkov a abstraktov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-411-0, CD-ROM, s. 257-261.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:KOŠČO Ján30 %
HROMADA Rudolf10 %
CHVOJKA Dušan10 %
SASÁKOVÁ Naďa10 %
VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína10 %
KORYTÁR Ľuboš10 %
PETROVIČ Vladimír10 %
ONDRAŠOVIČ Miloslav10 %
Autori vydania:PROKEŠ Marián, LEVKUTOVÁ Mária, KOČIŠOVÁ Alica
Vydanie: Infekčné a parazitárne choroby zvierat, Košice, 4. – 5. september 2014
Infectious and parasitic diseases of animals: 5th international scientific conference
5. medzinárodná vedecká konferencia: Zborník príspevkov a abstraktov
CD-ROM, S. 257-261
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-411-0
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021237-Vyznam-mechanickej-ocisty-pri-dezinfekcii-potravinarskej-prevadzky/
Skip to content