Názov: Senzorické posudzovanie rôznych druhov masla : [Sensory assessment of various types of butter]
Zápis: DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Senzorické posudzovanie rôznych druhov masla : [Sensory assessment of various types of butter] In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2014. ISBN 978-80-89385-31-7, s. 52-56.
Rok vydania: 2014
Kategória: BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:DIČÁKOVÁ Zuzana60 %
DUDRIKOVÁ Eva20 %
MAĽA Pavel20 %
Autori vydania:HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ARTIMOVÁ Jozefa, BÍREŠ Jozef
Vydanie: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso
Food products safety and quality management (agriculture - commerce - services)
Zborník publikácií zo XVI. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou
S. 52-56
Vydavateľ: ELSEWA
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89385-31-7
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021549-Senzoricke-posudzovanie-roznych-druhov-masla/
Skip to content