Názov: Physical and physico-chemical parametres of greek cheeses.
Zápis: KASAPIAN, Martha - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Physical and physico-chemical parametres of greek cheeses. In: Food Physics and Innovative Technologies, 10-12 June 2014, Plovdiv, Bulgaria : 1. vyd. Plovdiv : Plovdiv University, 2014. s. 71-72.
Rok vydania: 2014
Kategória: BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
Autori:KASAPIAN Martha1 %
DIČÁKOVÁ Zuzana59 %
DUDRIKOVÁ Eva20 %
BYSTRICKÝ Pavel20 %
Autori vydania:SZABO S. Andras, ZLATANOV Magdalen
Vydanie: Food Physics and Innovative Technologies, 10-12 June 2014, Plovdiv, Bulgaria
book of abstracts
S. 71-72
Vydavateľ: Plovdiv University
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Plovdiv
Krajina vydania: Bulharsko
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021730-Physical-and-physicochemical-parametres-of-greek-cheeses/
Skip to content