Názov: | Physical and physico-chemical parametres of greek cheeses. | |
Zápis: | KASAPIAN, Martha - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Physical and physico-chemical parametres of greek cheeses. In: Food Physics and Innovative Technologies, 10-12 June 2014, Plovdiv, Bulgaria : 1. vyd. Plovdiv : Plovdiv University, 2014. s. 71-72. | |
Rok vydania: | 2014 | |
Kategória: | BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...) | |
Autori: | KASAPIAN Martha | 1 % |
DIČÁKOVÁ Zuzana | 59 % | |
DUDRIKOVÁ Eva | 20 % | |
BYSTRICKÝ Pavel | 20 % | |
Autori vydania: | SZABO S. Andras, ZLATANOV Magdalen | |
Vydanie: | Food Physics and Innovative Technologies, 10-12 June 2014, Plovdiv, Bulgaria book of abstracts S. 71-72 |
|
Vydavateľ: | Plovdiv University | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Plovdiv | |
Krajina vydania: | Bulharsko | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | anglický | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021730-Physical-and-physicochemical-parametres-of-greek-cheeses/ |