Názov: Hygiene and technology of food II : (Poultry, Eggs, Fish, Game & Honey).
Zápis: PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Hygiene and technology of food II : (Poultry, Eggs, Fish, Game & Honey). Rec. Peter Lazár, Vladimír Vrabec. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-444-8, 250 s.
Rok vydania: 2014
Kategória: ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:PIPOVÁ Monika50 %
NAGY Jozef25 %
POPELKA Peter25 %
Recenzenti: Peter Lazár, Vladimír Vrabec.
Podiel UVLF: 100 %
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-444-8
Rozsah: 250 s.
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
Skip to content