Názov: | Hygiene and technology of food II : (Poultry, Eggs, Fish, Game & Honey). | |
Zápis: | PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Hygiene and technology of food II : (Poultry, Eggs, Fish, Game & Honey). Rec. Peter Lazár, Vladimír Vrabec. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-444-8, 250 s. | |
Rok vydania: | 2014 | |
Kategória: | ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách | |
Autori: | PIPOVÁ Monika | 50 % |
NAGY Jozef | 25 % | |
POPELKA Peter | 25 % | |
Recenzenti: | Peter Lazár, Vladimír Vrabec. | |
Podiel UVLF: | 100 % | |
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-444-8 | |
Rozsah: | 250 s. | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | anglický |