Názov: | Vplyv chladenia a mrazenia na histologickú štruktúru svaloviny u jatočnej hydiny : [Effect of chilling and freezing on histological structure in slaughter poultry] | |
Zápis: | MAŽENSKÝ, Dávid - NAGY, Jozef - HOLOVSKÁ, Katarína - FLEŠÁROVÁ, Slávka. Vplyv chladenia a mrazenia na histologickú štruktúru svaloviny u jatočnej hydiny : [Effect of chilling and freezing on histological structure in slaughter poultry] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 86-88. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | MAŽENSKÝ Dávid | 60 % |
NAGY Jozef | 30 % | |
HOLOVSKÁ Katarína | 5 % | |
FLEŠÁROVÁ Slávka | 5 % | |
Autori vydania: | NAGY Jozef, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, TUREK Peter | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 86-88 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-458-5 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0022425-Vplyv-chladenia-a-mrazenia-na-histologicku-strukturu-svaloviny-u-jatocnej-hydiny/ |