Názov: | Polyphenols and antioxidant activity of Tokaj wines made from botrytized grapea. | |
Zápis: | BALLOVÁ, Ľudmila - EFTIMOVÁ, Jarmila. Polyphenols and antioxidant activity of Tokaj wines made from botrytized grapea. In: Sučasni aspekti zberežennja zdorovja ljudini, 17-18 kvitnja 2015, Kvitka Poloniny, Užgorod : 1. vyd. Užhorod : Užgorodskij nacionaľnij universitet, 2015. ISBN 978-611-01-0716-7, s. 210-212. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AFA - Publikované pozvané príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách | |
Autori: | BALLOVÁ Ľudmila | 70 % |
EFTIMOVÁ Jarmila | 30 % | |
Autori vydania: | GANIČ O.M., GANIČ T.M. | |
Vydanie: | Sučasni aspekti zberežennja zdorovja ljudini, 17-18 kvitnja 2015, Kvitka Poloniny, Užgorod Materiali VIII mižnarodnoi miždyscyplinarnoi naukovo-proktyčnoi konferencii S. 210-212 |
|
Vydavateľ: | Užgorodskij nacionaľnij universitet | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Užhorod | |
Krajina vydania: | Ukrajina | |
ISBN: | 978-611-01-0716-7 | |
Oblasť výskumu: | 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy | |
Jazyk: | anglický | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0022490-Polyphenols-and-antioxidant-activity-of-Tokaj-wines-made-from-botrytized-grapea/ |