Názov: Polyphenols and antioxidant activity of Tokaj wines made from botrytized grapea.
Zápis: BALLOVÁ, Ľudmila - EFTIMOVÁ, Jarmila. Polyphenols and antioxidant activity of Tokaj wines made from botrytized grapea. In: Sučasni aspekti zberežennja zdorovja ljudini, 17-18 kvitnja 2015, Kvitka Poloniny, Užgorod : 1. vyd. Užhorod : Užgorodskij nacionaľnij universitet, 2015. ISBN 978-611-01-0716-7, s. 210-212.
Rok vydania: 2015
Kategória: AFA - Publikované pozvané príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:BALLOVÁ Ľudmila70 %
EFTIMOVÁ Jarmila30 %
Autori vydania:GANIČ O.M., GANIČ T.M.
Vydanie: Sučasni aspekti zberežennja zdorovja ljudini, 17-18 kvitnja 2015, Kvitka Poloniny, Užgorod
Materiali VIII mižnarodnoi miždyscyplinarnoi naukovo-proktyčnoi konferencii
S. 210-212
Vydavateľ: Užgorodskij nacionaľnij universitet
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Užhorod
Krajina vydania: Ukrajina
ISBN:978-611-01-0716-7
Oblasť výskumu: 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0022490-Polyphenols-and-antioxidant-activity-of-Tokaj-wines-made-from-botrytized-grapea/
Skip to content