Názov: | Senzorické hodnotenie syrov eidam počas skladovania : [Sensory evaluation of edam cheeses during storage] | |
Zápis: | SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie syrov eidam počas skladovania : [Sensory evaluation of edam cheeses during storage] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 102-116. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | SEMJON Boris | 60 % |
VÝROSTKOVÁ Jana | 10 % | |
DIČÁKOVÁ Zuzana | 10 % | |
MAĽOVÁ Jana | 10 % | |
MAĽA Pavel | 10 % | |
Autori vydania: | HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ARTIM Jozef, BÍREŠ Jozef | |
Vydanie: | 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry 17. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces) Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou CD-ROM, S. 102-116 |
|
Vydavateľ: | ELSEWA | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89385-35-5 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023733-Senzoricke-hodnotenie-syrov-eidam-pocas-skladovania/ |