Názov: | Kvalitatívne vlastnosti syrov balkánskeho typu : [Qualitative characteristics of the balkan type cheese] | |
Zápis: | DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Kvalitatívne vlastnosti syrov balkánskeho typu : [Qualitative characteristics of the balkan type cheese] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 138-143. | |
Rok vydania: | 2016 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | DIČÁKOVÁ Zuzana | 80 % |
DUDRIKOVÁ Eva | 10 % | |
VÝROSTKOVÁ Jana | 10 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči DVD, S. 138-143 |
|
Vydavateľ: | SPU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-552-1481-8 | |
Oblasť výskumu: | 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy 200 - Veterinárske vedy |
|
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0024670-Kvalitativne-vlastnosti-syrov-balkanskeho-typu/ |