Názov: Kvalitatívne vlastnosti syrov balkánskeho typu : [Qualitative characteristics of the balkan type cheese]
Zápis: DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Kvalitatívne vlastnosti syrov balkánskeho typu : [Qualitative characteristics of the balkan type cheese] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 138-143.
Rok vydania: 2016
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:DIČÁKOVÁ Zuzana80 %
DUDRIKOVÁ Eva10 %
VÝROSTKOVÁ Jana10 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany
Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči
DVD, S. 138-143
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-1481-8
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0024670-Kvalitativne-vlastnosti-syrov-balkanskeho-typu/
Skip to content