Názov: | Kvalitatívne parametre syrov parmezánového typu zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach : [Quality parameters of parmesan-type cheese available in Košice market] | |
Zápis: | DUDRIKOVÁ, Eva - URBANOVÁ, Dominika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Kvalitatívne parametre syrov parmezánového typu zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach : [Quality parameters of parmesan-type cheese available in Košice market] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 148-153. | |
Rok vydania: | 2016 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | DUDRIKOVÁ Eva | 20 % |
URBANOVÁ Dominika | 20 % | |
VÝROSTKOVÁ Jana | 10 % | |
DIČÁKOVÁ Zuzana | 10 % | |
KORÉNEKOVÁ Beáta | 20 % | |
MAČANGA Ján | 20 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči DVD, S. 148-153 |
|
Vydavateľ: | SPU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-552-1481-8 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0024672-Kvalitativne-parametre-syrov-parmezanoveho-typu-zakupenych-v-obchodnej-sieti-v-Kosiciach/ |