Názov: Kvalitatívne parametre syrov parmezánového typu zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach : [Quality parameters of parmesan-type cheese available in Košice market]
Zápis: DUDRIKOVÁ, Eva - URBANOVÁ, Dominika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Kvalitatívne parametre syrov parmezánového typu zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach : [Quality parameters of parmesan-type cheese available in Košice market] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 148-153.
Rok vydania: 2016
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:DUDRIKOVÁ Eva20 %
URBANOVÁ Dominika20 %
VÝROSTKOVÁ Jana10 %
DIČÁKOVÁ Zuzana10 %
KORÉNEKOVÁ Beáta20 %
MAČANGA Ján20 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, FIKSELOVÁ Martina
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany
Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči
DVD, S. 148-153
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-1481-8
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0024672-Kvalitativne-parametre-syrov-parmezanoveho-typu-zakupenych-v-obchodnej-sieti-v-Kosiciach/
Skip to content