Názov: Porovnanie oxidačných procesov tukov v mäse a v mäsových výrobkoch : [A comparison of fat oxidation processes in meat and in meat products]
Zápis: REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie oxidačných procesov tukov v mäse a v mäsových výrobkoch : [A comparison of fat oxidation processes in meat and in meat products] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 2(2017), s. 32-35.
Rok vydania: 2017
Kategória: BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:REITZNEROVÁ Anna40 %
ŠULEKOVÁ Monika30 %
NAGY Jozef20 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
Vydanie: Maso
Roč. 28, č. 2(2017), s. 32-35
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1210-4086
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027245-Porovnanie-oxidacnych-procesov-tukov-v-mase-a-v-masovych-vyrobkoch/
Skip to content