Názov: | Effect of feeding of prefermented bioproduct containing gamma-linolenic acid and beta-carotene on selected parameters of broiler chicken meat quality : [Vplyv skrmovania prefermentovaného bioproduktu obsahujúceho kyselinu gamalinolénovú a beta-karotén na vybrané kvality mäsa brojlerov] | |
Zápis: |
MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - FEČKANINOVÁ, Adriána - MELLEN, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of prefermented bioproduct containing gamma-linolenic acid and beta-carotene on selected parameters of broiler chicken meat quality : [Vplyv skrmovania prefermentovaného bioproduktu obsahujúceho kyselinu gamalinolénovú a beta-karotén na vybrané kvality mäsa brojlerov] In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1(2017), s. 466-471. (10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q) |
|
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS | |
Autori: | MAČANGA Ján | 30 % |
POPELKA Peter | 5 % | |
KORÉNEKOVÁ Beáta | 5 % | |
MASKAĽOVÁ Iveta | 5 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 5 % | |
FEČKANINOVÁ Adriána | 5 % | |
MELLEN Martin | 5 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 5 % | |
ČERTÍK Milan | 5 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 30 % | |
Vydanie: | Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences Vol. 11, č. 1(2017), s. 466-471 |
|
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISSN: | 1338-0230 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Scientometria: | 10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q | |
Jazyk: | anglický |
Ohlasy: | |
---|---|
2019: [2] LI, Peng - LAPČÍK, Lubomír - LAPČÍKOVÁ, Barbora - KALYTCHUK, Sergii. Physico-chemical study of steroids from different matureness corn silk material. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. ISSN 13380230, 2019-01-01, 13, 1, pp. 658-664. [Scopus] | |
2018: [2] LI, Peng - LAPČÍK, Lubomír - LAPČIKOVÁ, Barbora - KALYTCHUK, Sergii. Physico-chemical study of flavonoids from different matureness corn silk material. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. ISSN 13380230, 2018-01-01, 12, 1, pp. 347-354. [Scopus] |