Názov: Izolácia DNA a identifikácia Cladosporium spp.v potravinách : [DNA isolation and identification of Cladosporium spp. in food]
Zápis: REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Izolácia DNA a identifikácia Cladosporium spp.v potravinách : [DNA isolation and identification of Cladosporium spp. in food] In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 116-120.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:REGECOVÁ Ivana40 %
JEVINOVÁ Pavlína30 %
PIPOVÁ Monika20 %
VÝROSTKOVÁ Jana10 %
Autori vydania:HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, BÍREŠ Jozef, PAULSEN Peter
Vydanie: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry
19. Food products safety and quality management - human health (agriculture - commerce - servixces)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 116-120
Vydavateľ: ELSEWA
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89385-42-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0028396-Izolacia-DNA-a-identifikacia-Cladosporium-sppv-potravinach/
Skip to content