Názov: Contents of biogenic amines and microbiota in typical slowak cheeses : [Obsah biogénnych amínov a mikrobioty v typicky slovenských syroch]
Zápis: DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - SEMJON, Boris - BAUER, Susanne - VALI, Shahriar - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiota in typical slowak cheeses : [Obsah biogénnych amínov a mikrobioty v typicky slovenských syroch] In: Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene. 2018. ISSN 0003-925X, Vol. 69, č. 1(2018), s. 4-9.
(2018: 0.282 - IF, 15 - H-index, 0.150 - IF 5y, 0.114 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Rok vydania: 2018
Kategória: ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:DIČÁKOVÁ Zuzana50 %
BYSTRICKÝ Pavel20 %
SEMJON Boris27 %
BAUER Susanne1 %
VALI Shahriar1 %
PAULSEN Peter1 %
Vydanie: Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene
Vol. 69, č. 1(2018), s. 4-9
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:0003-925X
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Scientometria: 2018: 0.282 - IF, 15 - H-index, 0.150 - IF 5y, 0.114 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q
Jazyk: anglický
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029224-Contents-of-biogenic-amines-and-microbiota-in-typical-slowak-cheeses/
Skip to content