Názov: | Effect of fermented feed enriched with polyunsaturated fatty acids and β-carotene on fatty acid profile, chemical content and oxidative stability of broiler meat. | |
Zápis: | MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MASKAĽOVÁ, Iveta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan. Effect of fermented feed enriched with polyunsaturated fatty acids and β-carotene on fatty acid profile, chemical content and oxidative stability of broiler meat. In: International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11-13 April 2018, Antalya, Turkey : 1. vyd. Adana : Çukurova University, 2018. online, s. 172. | |
Rok vydania: | 2018 | |
Kategória: | BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...) | |
Autori: | MARCINČÁK Slavomír | 45 % |
BARTKOVSKÝ Martin | 5 % | |
MAČANGA Ján | 10 % | |
MASKAĽOVÁ Iveta | 5 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 20 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 10 % | |
ČERTÍK Milan | 5 % | |
Vydanie: | International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11-13 April 2018, Antalya, Turkey Book of Abstracts online, S. 172 |
|
Vydavateľ: | Çukurova University | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Adana | |
Krajina vydania: | Turecko | |
Oblasť výskumu: | 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy | |
Jazyk: | anglický | |
URL: | http://rpfoods2018.org/wp-content/uploads/2018/05/RP-FOODS-2018-Abstract-Book.pdf | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029704-Effect-of-fermented-feed-enriched-with-polyunsaturated-fatty-acids-and-bcarotene-on-fatty-acid-prof/ |