Názov: Fermentované biokrmivá obohatené o významné polynenasýtené mastné kyseliny a betakarotén – vplyv na produkčne parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa : [Fermented bioproducts enriched with important polyunsaturated fattz acids and betacarotene - effect on production parameters of broilers and qualitz of produced chicken meat]
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter - MAČANGA, Ján - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - HUDÁK, Marek - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Fermentované biokrmivá obohatené o významné polynenasýtené mastné kyseliny a betakarotén – vplyv na produkčne parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa : [Fermented bioproducts enriched with important polyunsaturated fattz acids and betacarotene - effect on production parameters of broilers and qualitz of produced chicken meat] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII : zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-581-0, s. 115-119.
Rok vydania: 2018
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:MARCINČÁK Slavomír50 %
BARTKOVSKÝ Martin8 %
POPELKA Peter9 %
MAČANGA Ján5 %
MASKAĽOVÁ Iveta5 %
KLEMPOVÁ Tatiana10 %
HUDÁK Marek3 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
Autori vydania:NAĎ Pavel, BUJŇÁK Lukáš, FAIXOVÁ Zita, MUDROŇ Pavol, TUREK Peter
Vydanie: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII
Lazar days of nutrition and veterinary dietetics XIII
zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice
S. 115-119
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-581-0
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029950-Fermentovane-biokrmiva-obohatene-o-vyznamne-polynenasytene-mastne-kyseliny-a-betakaroten-vplyv-na/
Skip to content