Názov: | Fermentované biokrmivá obohatené o významné polynenasýtené mastné kyseliny a betakarotén – vplyv na produkčne parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa : [Fermented bioproducts enriched with important polyunsaturated fattz acids and betacarotene - effect on production parameters of broilers and qualitz of produced chicken meat] | |
Zápis: | MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter - MAČANGA, Ján - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - HUDÁK, Marek - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Fermentované biokrmivá obohatené o významné polynenasýtené mastné kyseliny a betakarotén – vplyv na produkčne parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa : [Fermented bioproducts enriched with important polyunsaturated fattz acids and betacarotene - effect on production parameters of broilers and qualitz of produced chicken meat] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII : zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-581-0, s. 115-119. | |
Rok vydania: | 2018 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | MARCINČÁK Slavomír | 50 % |
BARTKOVSKÝ Martin | 8 % | |
POPELKA Peter | 9 % | |
MAČANGA Ján | 5 % | |
MASKAĽOVÁ Iveta | 5 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 10 % | |
HUDÁK Marek | 3 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
Autori vydania: | NAĎ Pavel, BUJŇÁK Lukáš, FAIXOVÁ Zita, MUDROŇ Pavol, TUREK Peter | |
Vydanie: | Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII Lazar days of nutrition and veterinary dietetics XIII zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice S. 115-119 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-581-0 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029950-Fermentovane-biokrmiva-obohatene-o-vyznamne-polynenasytene-mastne-kyseliny-a-betakaroten-vplyv-na/ |