Názov: Účinok prídavku biofermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a rozkladné zmeny svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of prefermented cereal feed on fatty acid profile and degradation changes in broiler meat]
Zápis: BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - HUDÁK, Marek. Účinok prídavku biofermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a rozkladné zmeny svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of prefermented cereal feed on fatty acid profile and degradation changes in broiler meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. 1. vyd. Nitra : SPU, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3, s. 172-174.
Rok vydania: 2019
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:BARTKOVSKÝ Martin51 %
MARCINČÁK Slavomír12 %
NAGY Jozef10 %
TUREK Peter12 %
KLEMPOVÁ Tatiana5 %
ČERTÍK Milan5 %
HUDÁK Marek5 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín
zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019
S. 172-174
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-1978-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031503-ucinok-pridavku-biofermentovaneho-krmiva-na-profil-mastnych-kyselin-a-rozkladne-zmeny-svaloviny-broj/
Skip to content