Názov: | Účinok prídavku biofermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a rozkladné zmeny svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of prefermented cereal feed on fatty acid profile and degradation changes in broiler meat] | |
Zápis: | BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - HUDÁK, Marek. Účinok prídavku biofermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a rozkladné zmeny svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of prefermented cereal feed on fatty acid profile and degradation changes in broiler meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. 1. vyd. Nitra : SPU, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3, s. 172-174. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | BARTKOVSKÝ Martin | 51 % |
MARCINČÁK Slavomír | 12 % | |
NAGY Jozef | 10 % | |
TUREK Peter | 12 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 5 % | |
ČERTÍK Milan | 5 % | |
HUDÁK Marek | 5 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kontrola potravín zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019 S. 172-174 |
|
Vydavateľ: | SPU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-552-1978-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031503-ucinok-pridavku-biofermentovaneho-krmiva-na-profil-mastnych-kyselin-a-rozkladne-zmeny-svaloviny-broj/ |