Názov: Je farba kakaa najvýznamnejším kritériom kvality? : [Is cocoa color the most important quality criterion?]
Zápis: DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Je farba kakaa najvýznamnejším kritériom kvality? : [Is cocoa color the most important quality criterion?] In: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2019. ISBN 978-80-89385-48-5, s. 55-63.
Rok vydania: 2019
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:DIČÁKOVÁ Zuzana75 %
SOKOLOVSKÁ Martina5 %
SEMJON Boris20 %
Autori vydania:HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ŠILHÁR Stanislav
Vydanie: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby)
XIX. Food products safety and quality management - human health (agriculture-commerce-services)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
S. 55-63
Vydavateľ: ELSEWA
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89385-48-5
Oblasť výskumu: 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Jazyk: slovenský
Poznámka: časová uzávierka 2020 v CREPČ
Skip to content