Názov: | Je farba kakaa najvýznamnejším kritériom kvality? : [Is cocoa color the most important quality criterion?] | |
Zápis: | DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Je farba kakaa najvýznamnejším kritériom kvality? : [Is cocoa color the most important quality criterion?] In: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2019. ISBN 978-80-89385-48-5, s. 55-63. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | DIČÁKOVÁ Zuzana | 75 % |
SOKOLOVSKÁ Martina | 5 % | |
SEMJON Boris | 20 % | |
Autori vydania: | HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ŠILHÁR Stanislav | |
Vydanie: | XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) XIX. Food products safety and quality management - human health (agriculture-commerce-services) Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou S. 55-63 |
|
Vydavateľ: | ELSEWA | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89385-48-5 | |
Oblasť výskumu: | 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy 120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie |
|
Jazyk: | slovenský | |
Poznámka: | časová uzávierka 2020 v CREPČ |