Názov: | Effect of fungal solid-state fermented product enriched with gamma-linolenic acid and beta-carotene on blood biochemistry and immunology of broiler chickens. | |
Zápis: |
BARTKOVSKÝ, Martin - MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - SESZTÁKOVÁ, Edina - MASKAĽOVÁ, Iveta - KARAFFOVÁ, Viera - JAĎUTTOVÁ, Iveta - ČERTÍK, Milan - HUDÁK, Marek - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of fungal solid-state fermented product enriched with gamma-linolenic acid and beta-carotene on blood biochemistry and immunology of broiler chickens. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2020. ISSN 1505-1773, Vol. 23, no. 2 (2020), p. 247-254. (2020: 0.821 - IF, 27 - H-index, 1.005 - IF 5y, 0.302 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q) |
|
Rok vydania: | 2020 | |
Kategória: | ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch | |
Autori: | BARTKOVSKÝ Martin | 28 % |
MUDROŇOVÁ Dagmar | 8 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 5 % | |
SESZTÁKOVÁ Edina | 5 % | |
MASKAĽOVÁ Iveta | 5 % | |
KARAFFOVÁ Viera | 5 % | |
JAĎUTTOVÁ Iveta | 1 % | |
ČERTÍK Milan | 5 % | |
HUDÁK Marek | 1 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 27 % | |
Vydanie: | Polish Journal of Veterinary Sciences Vol. 23, no. 2 (2020), p. 247-254 |
|
Krajina vydania: | Poľsko | |
ISSN: | 1505-1773 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Scientometria: | 2020: 0.821 - IF, 27 - H-index, 1.005 - IF 5y, 0.302 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q | |
Jazyk: | anglický |
Ohlasy: | |
---|---|
2023: [1] NUR MAHENDRA, Mohamad Yusril - KAMALUDEEN, Juriah - PERTIWI, Herinda. Omega-6: Its Pharmacology, Effect on the Broiler Production, and Health. In Veterinary Medicine International, 2023-01-01, 2023, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.1155/2023/3220344. |