Názov: The use of humic acids in broiler diet and effect on nutrition and meat quality.
Zápis: PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. The use of humic acids in broiler diet and effect on nutrition and meat quality. In: NutriNET 2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2200-4, s. 209-218.
Rok vydania: 2020
Kategória: AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:PETRÍKOVÁ Dominika20 %
KORÉNEKOVÁ Beáta20 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
SEMJON Boris10 %
BUJŇÁK Lukáš10 %
NAĎ Pavel10 %
Autori vydania:GÁLIK Branislav, JURÁČEK Miroslav, ZELINKOVÁ Gabriela, CAPCAROVÁ Marcela, KALAFOVÁ Anna
Vydanie: NutriNET 2020
S. 209-218
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-2200-4
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
Skip to content