Názov: Detekcia gluténu a jeho vplyv na kvalitu mäsových výrobkov : [Detection of gluten and its effect on the quality of meat products]
Zápis: REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - DANČOVÁ, Nikola. Detekcia gluténu a jeho vplyv na kvalitu mäsových výrobkov : [Detection of gluten and its effect on the quality of meat products] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 61-66.
Rok vydania: 2020
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:REGECOVÁ Ivana60 %
VÝROSTKOVÁ Jana20 %
ZIGO František10 %
JEVINOVÁ Pavlína5 %
PIPOVÁ Monika4 %
DANČOVÁ Nikola1 %
Autori vydania:HREDZÁK Slavomír
Vydanie: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy
Situation in ecologically loaded regions of Slovakia and central Europe: The 29th Scientific Symposium with International Participation
29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 61-66
Vydavateľ: Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89883-11-0
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content