Názov: Účinok prírodných humínových látok podávaných vo výkrme brojlerových kurčiat na kvalitu mäsa prsnej svaloviny : [The effect of feeding natural humic substances in broiler chicken nutrition on the quality of breast muscle meat]
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BUJŇÁK, Lukáš. Účinok prírodných humínových látok podávaných vo výkrme brojlerových kurčiat na kvalitu mäsa prsnej svaloviny : [The effect of feeding natural humic substances in broiler chicken nutrition on the quality of breast muscle meat] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 222-225.
Rok vydania: 2020
Kategória: AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:MARCINČÁK Slavomír50 %
BARTKOVSKÝ Martin15 %
SEMJON Boris15 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
BUJŇÁK Lukáš10 %
Autori vydania:MARCINČÁK Slavomír, SEMJON Boris, GOLIAN Jozef, BUJŇÁK Lukáš, DUDRIKOVÁ Eva, JEVINOVÁ Pavlína, NOVOTNÝ Jaroslav, POPELKA Peter, REGECOVÁ Ivana
Vydanie: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave
S. 222-225
Vydavateľ: Garmond
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89703-83-8
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content