Názov: Effect of gluten on the quality of meat products.
Zápis: VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - DANČOVÁ, Nikola. Effect of gluten on the quality of meat products. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2021. ISSN 1335-258X, Roč. 24, č. (2021), s. 80-84.
(3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
Rok vydania: 2021
Kategória: ADN - Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Autori:VÝROSTKOVÁ Jana45 %
REGECOVÁ Ivana44 %
ZIGO František10 %
DANČOVÁ Nikola1 %
Vydanie: Acta Fytotechnica et Zootechnica
Monothematic issue: Problems and risks in animal production)
Roč. 24, č. (2021), s. 80-84
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1335-258X
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Scientometria: 3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q
Jazyk: anglický
URL: http://acta.fapz.uniag.sk/journal/index.php/on_line/article/view/861/pdf
Skip to content