Názov: | Chemické zloženie a senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok : [Chemical composition and sensory properties of chicken breast meat after feeding the fermented product and humic substances] | |
Zápis: | MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MAKIŠ, Andrej - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Chemické zloženie a senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok : [Chemical composition and sensory properties of chicken breast meat after feeding the fermented product and humic substances] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 55. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií | |
Autori: | MARCINČÁKOVÁ Dana | 30 % |
BARTKOVSKÝ Martin | 10 % | |
SLANÝ Ondrej | 5 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 5 % | |
MAKIŠ Andrej | 5 % | |
KORÉNEKOVÁ Beáta | 10 % | |
SEMJON Boris | 15 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 20 % | |
Autori vydania: | SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 55 |
|
Vydavateľ: | UVLF v Košiciach | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-734-0 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský |