Názov: Chemické zloženie a senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok : [Chemical composition and sensory properties of chicken breast meat after feeding the fermented product and humic substances]
Zápis: MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MAKIŠ, Andrej - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Chemické zloženie a senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok : [Chemical composition and sensory properties of chicken breast meat after feeding the fermented product and humic substances] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 55.
Rok vydania: 2021
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:MARCINČÁKOVÁ Dana30 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
SLANÝ Ondrej5 %
KLEMPOVÁ Tatiana5 %
MAKIŠ Andrej5 %
KORÉNEKOVÁ Beáta10 %
SEMJON Boris15 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
Autori vydania:SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 55
Vydavateľ: UVLF v Košiciach
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-734-0
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content