Názov: Nežiaduce mikroorganizmy pri výrobe syra a vplyv rizika antibiotickej rezistencie na verejné zdravie : [Undesirable microorganisms in cheese production and the impact of the risk of antibiotic resistance on public health]
Zápis: HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Nežiaduce mikroorganizmy pri výrobe syra a vplyv rizika antibiotickej rezistencie na verejné zdravie : [Undesirable microorganisms in cheese production and the impact of the risk of antibiotic resistance on public health] In: Ingrovy dny 2022 : Sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2022. ISBN 978-80-7509-828-3, s. 164-182.
Rok vydania: 2022
Kategória: V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu: PRP - príspevok z podujatia
Autori:HANZELOVÁ Zuzana40 %
DUDRIKOVÁ Eva20 %
KOVÁČOVÁ Mariana20 %
VÝROSTKOVÁ Jana20 %
Autori vydania:PIECHOWICZOVÁ Markéta, SALÁKOVÁ Alena
Vydanie: Ingrovy dny 2022
book of the 48th food quality and safety conference, 1. března 2022 Brno
Sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin
S. 164-182
Vydavateľ: Mendelova univerzita v Brně
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Brno
Krajina vydania: Česká republika
ISBN:978-80-7509-828-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: slovenský
Skip to content