Názov: | Nežiaduce mikroorganizmy pri výrobe syra a vplyv rizika antibiotickej rezistencie na verejné zdravie : [Undesirable microorganisms in cheese production and the impact of the risk of antibiotic resistance on public health] | |
Zápis: | HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Nežiaduce mikroorganizmy pri výrobe syra a vplyv rizika antibiotickej rezistencie na verejné zdravie : [Undesirable microorganisms in cheese production and the impact of the risk of antibiotic resistance on public health] In: Ingrovy dny 2022 : Sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2022. ISBN 978-80-7509-828-3, s. 164-182. | |
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka | |
Typ výstupu: | PRP - príspevok z podujatia | |
Autori: | HANZELOVÁ Zuzana | 40 % |
DUDRIKOVÁ Eva | 20 % | |
KOVÁČOVÁ Mariana | 20 % | |
VÝROSTKOVÁ Jana | 20 % | |
Autori vydania: | PIECHOWICZOVÁ Markéta, SALÁKOVÁ Alena | |
Vydanie: | Ingrovy dny 2022 book of the 48th food quality and safety conference, 1. března 2022 Brno Sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin S. 164-182 |
|
Vydavateľ: | Mendelova univerzita v Brně | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Brno | |
Krajina vydania: | Česká republika | |
ISBN: | 978-80-7509-828-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | slovenský |