Názov: Vplyv teploty na dynamiku tvorby kyseliny mliečnej v mäse hydiny : [The influence of temperature on the dynamics of lactic acid production in poultry meat]
Zápis: BALSYTE, G. - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf. Vplyv teploty na dynamiku tvorby kyseliny mliečnej v mäse hydiny : [The influence of temperature on the dynamics of lactic acid production in poultry meat] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 25-26.
Rok vydania: 1998
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:BALSYTE G.0 %
TUREK Peter0 %
NAGY Jozef0 %
CABADAJ Rudolf0 %
Vydanie: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 25-26
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content