Názov: | Vplyv teploty na dynamiku tvorby kyseliny mliečnej v mäse hydiny : [The influence of temperature on the dynamics of lactic acid production in poultry meat] | |
Zápis: | BALSYTE, G. - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf. Vplyv teploty na dynamiku tvorby kyseliny mliečnej v mäse hydiny : [The influence of temperature on the dynamics of lactic acid production in poultry meat] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 25-26. | |
Rok vydania: | 1998 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | BALSYTE G. | 0 % |
TUREK Peter | 0 % | |
NAGY Jozef | 0 % | |
CABADAJ Rudolf | 0 % | |
Vydanie: | Hygiena alimentorum XIX Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998 S. 25-26 |
|
Vydavateľ: | Univerzita veterinárskeho lekárstva | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |