Názov: Prírodné antioxidanty v tukovej zložke mäsových výrobkov : [Natural antioxidants in fat component of meat products]
Zápis: KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - KOVÁČ, Gabriel - KORIM, Peter. Prírodné antioxidanty v tukovej zložke mäsových výrobkov : [Natural antioxidants in fat component of meat products] In: . Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 107.
Rok vydania: 1998
Kategória: AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:KORIMOVÁ Ľudmila0 %
TUREK Peter0 %
MÁTÉ Dionýz0 %
KOVÁČ Gabriel0 %
KORIM Peter0 %
Vydanie: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 107
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content