Názov: | Prírodné antioxidanty v tukovej zložke mäsových výrobkov : [Natural antioxidants in fat component of meat products] | |
Zápis: | KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - KOVÁČ, Gabriel - KORIM, Peter. Prírodné antioxidanty v tukovej zložke mäsových výrobkov : [Natural antioxidants in fat component of meat products] In: . Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 107. | |
Rok vydania: | 1998 | |
Kategória: | AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií | |
Autori: | KORIMOVÁ Ľudmila | 0 % |
TUREK Peter | 0 % | |
MÁTÉ Dionýz | 0 % | |
KOVÁČ Gabriel | 0 % | |
KORIM Peter | 0 % | |
Vydanie: | Hygiena alimentorum XIX Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998 S. 107 |
|
Vydavateľ: | Univerzita veterinárskeho lekárstva | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |