Názov: Prežívanie niektorých potravinársky významných mikroorganizmov v jogurte : [The survival of some food inportant microorganisms in yoghurt]
Zápis: PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef. Prežívanie niektorých potravinársky významných mikroorganizmov v jogurte : [The survival of some food inportant microorganisms in yoghurt] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 173.
Rok vydania: 1998
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:PAŽÁKOVÁ Janka0 %
BURDOVÁ Oľga0 %
NAGY Jozef0 %
Vydanie: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 173
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content