Názov: | Prežívanie niektorých potravinársky významných mikroorganizmov v jogurte : [The survival of some food inportant microorganisms in yoghurt] | |
Zápis: | PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef. Prežívanie niektorých potravinársky významných mikroorganizmov v jogurte : [The survival of some food inportant microorganisms in yoghurt] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 173. | |
Rok vydania: | 1998 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | PAŽÁKOVÁ Janka | 0 % |
BURDOVÁ Oľga | 0 % | |
NAGY Jozef | 0 % | |
Vydanie: | Hygiena alimentorum XIX Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998 S. 173 |
|
Vydavateľ: | Univerzita veterinárskeho lekárstva | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |