Rok Kategória
Publikácia
2021 AFD HORŇÁKOVÁ, Ľubica - ŠEVČÍKOVÁ, Marieta - PIRČOVÁ, Štefánia - VALENČÁKOVÁ, Alexandra. Nové možnosti v stanovení reprodukčného statusu psov : [New possibilities in determining the reproductive status of dogs] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 157-160.
2021 AFD ŠEVČÍKOVÁ, Marieta - FIGUROVÁ, Mária - ŠEVČÍK, Karol - HORŇÁKOVÁ, Ľubica - VALENČÁKOVÁ, Alexandra - LAPŠANSKÁ, Mária - ŽERT, Zdeněk. Využitie kontrastnej ultrasonografie v diagnostike onkologických ochorení psov a mačiek : [Using contrast-enhanced ultrasound in diagnosis of the oncology diseases in dogs and cat] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 161-165.
2021 AFD CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - VALENČÁKOVÁ, Alexandra - HORŇÁKOVÁ, Ľubica - HORŇÁK, Slavomír - CIMBOLÁK, Marek - PAVOLOVÁ, Henrieta. Možnosti využitia znalostí genomiky a molekulovej medicíny v praxi : [Possibilities of using knowledge of genomics and molecular medicine in practice] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 175-178.
2021 AFD BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - STRAPÁČ, Imrich - KOBULARČIKOVÁ, Petra. Proteolytická a antioxidačná aktivita jedlých húb. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : Zborník prác z vedeckej konferencie konanej pri príležitosti 100. výročia narodenia prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 21-26.
2021 AFD SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Účinok prídavku Yucca shidigera na aktivitu antioxidačných enzýmov detoxikačných orgánov. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : Zborník prác z vedeckej konferencie konanej pri príležitosti 100. výročia narodenia prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 53-59.
2021 AFD BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - VLČKOVÁ, Radoslava - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Sledovanie rozkladných a senzorických zmien bravčového mäsa po prídavku ľanového semena počas mraziarenského skladovania : [Evaluation of degradable and sensory changes of pork meat after the flaxseed supplementation during freezer storage] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 129-136.
2021 AFD BENEŠOVÁ, Lucia - VLČKO, Tomáš - ČAPLA, Jozef - JAKABOVÁ, Silvia - SEMJON, Boris - GOLIAN, Jozef. Senzorická analýza vybraných mäsových výrobkov : [Sensory analysis of selected meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 145-150.
2021 AFD FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových látok ako organickej prísady na rast a jatočné parametre králikov : The effect of humin substances as organic additive on rabbit growth and slaughter parameters. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 181-187.
2021 AFD JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - SEMANOVÁ, Žaneta. Majoránka ako zdroj mykologickej kontaminácie mäsových výrobkov : [Marjoram as a source of mycological contamination of meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 218-223.
2021 AFD KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - PETRÍKOVÁ, Dominika - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana. Účinok prídavku ľanového semena na fyzikálne a biochemické zmeny v mäse ošípaných : [Effect of linseed addition on physical and biochemical changes in meat of pigs] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 252-257.
Počet záznamov v databáze: 138
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 13 z 14
Skip to content