prof. MVDr. Peter Popelka, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2018 ADC KOVALÍK, Pavol - MAČANGA, Ján - KLEMPOVÁ, Tatiana - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MELLEN, Martin - BARTKOVSKÝ, Martin - MASKAĽOVÁ, Iveta - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of 5% prefermented cereal-based bioproduct enriched with γ-linolenic acid on production indicators, chemical composition, fatty acid profile and lipid oxidation of broiler meat : [Vplyv skrmovania 5% prefermentovaného cereálneho bioproduktu obohateného o kyselinu y-linolénovú na produkčné ukazovatele, chemické zloženie, profil mastných kyselín a oxidáciu tukov mäsa brojlerových kurčiat] In: Italian Journal of Animal Science. 2018. ISSN 1594-4077, Vol. 17, č. 2(2018), s. 208-417.
(2018: 1.265 - IF, 32 - H-index, 1.349 - IF 5y, 0.467 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2018 ADC MUDROŇOVÁ, Dagmar - KARAFFOVÁ, Viera - KOŠČOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of fungal gamma-linolenic acid and beta-carotene containing prefermented feed on immunity and gut of broiler chicken : [Vplyv predfermentovaného krmiva s obsahom fungálnej kyseliny gamalinolénovej a beta-karoténu na imunitu a črevo brojlerových kurčiat] In: Poultry Science. 2018. ISSN 0032-5791, Vol. 97, č. 12 (2018), s. 4211-4218.
(2018: 2.027 - IF, 131 - H-index, 2.537 - IF 5y, 0.977 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2018 ADM MARCINČÁK, Slavomír - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ZDOLEC, Nevijo - POPELKA, Peter - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan. Effect of fungal solid-state fermented product in broiler chicken nutrition on quality and safety of produced breast meat. In: BioMed Research International. 2018. ISSN 2314-6133, Vol. 2018(2018), art.no. 2609548.
(2018: 2.197 - IF, 109 - H-index, 2.885 - IF 5y, 0.795 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2018 AFD ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - POPELKA, Peter - DEMJANOVÁ, Soňa. Detekcia celkových aflatoxínov v arašidoch rýchlou skríningovou metódou : [Detection of total aflatoxins in peanuts by rapid screening method] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 51-53.
2018 AFD MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter - MAČANGA, Ján - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - HUDÁK, Marek - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Fermentované biokrmivá obohatené o významné polynenasýtené mastné kyseliny a betakarotén – vplyv na produkčne parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa : [Fermented bioproducts enriched with important polyunsaturated fattz acids and betacarotene - effect on production parameters of broilers and qualitz of produced chicken meat] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII : zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-581-0, s. 115-119.
2018 AFD SASÁKOVÁ, Naďa - POPELKA, Peter - GREGOVÁ, Gabriela - VENGLOVSKÝ, Ján - TAKÁČOVÁ, Daniela - HROMADA, Rudolf - SZABÓOVÁ, Tatiana - HOLOTOVÁ, Eva - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - MIŇO, Igor. Kvalita vody v rybochovnom zariadení : [Water quality in the fish farm] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 296-300.
2018 AFD KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - SØRENSEN, Mette - GONG, Yangyang - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Príprava krmiva suplementovaného probiotikami pre akvakultúru : [Preparation of probiotic feed for aquaculture] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 57-64.
2018 AFD MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Štandardizácia prípravy primokultúry z čreva pstruha dúhového : [Standardization of preparation primary culture from the gut of rainbow trout] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 325-328.
2018 AFD POPELKA, Peter - ŠULEKOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Vplyv balenia na fyzikálno-chemické a mikrobiologické ukazovatele údenej makrely : [The effect of packaging on physical-chemical and microbiological indices of smoked mackerel] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 290-295.
2018 AFD MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku 10 0.000000ermentovaného krmiva na senzorické parametre svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of addition 10 % of prefermented feed on sensory properties of broiler meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 160-163.
Počet záznamov v databáze: 17
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 2
Skip to content