prof. MVDr. Peter Popelka, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2019 AAB POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana. Význam probiotických baktérií v akvakultúre pstruha dúhového (Oncorhynchus mykiss) : [The importance of probiotic bacteria in rainbow trout aquaculture (Oncorhynchus mykiss)] Rec. Viola Strompfová, Rudolf Žitňan. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-650-3, 166 s.
2019 ADC FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - SCHUSTEROVÁ, Petra - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - POPELKA, Peter. Characterization of two novel lactic acid bacteria isolated from the intestine of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss, Walbaum) in Slovakia. In: Aquaculture. 2019. ISSN 0044-8486, Vol. 506, no.(2019), p. 294-301.
(2019: 3.225 - IF, 164 - H-index, 3.592 - IF 5y, 1.037 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2019 ADN REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KRÁL, Martin - KOVALČÍK, Marián. Detection of microbiota in the vineyards of the Tokaj wine region. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Vol. 13, no. 1 (2019), p. 984-992.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2019 AFD POPELKA, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - HUDÁK, Alexander - HUDÁKOVÁ, Terézia. Antibakteriálna a antifungálna aktivita vybraných fenolových zlúčenín fenolových zlúčenín : [Antibacterial and antifungal activity of selected phenolic compounds] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 499-505.
2019 AFD FEČKANINOVÁ, Adriána - SØRENSEN, Mette - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - POPELKA, Peter. Probiotiká versus antibiotiká v akvakultúre : [Probiotics versus antibiotics in aquaculture] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. 1. vyd. Nitra : SPU, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3, s. 58-61.
2019 AFG MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SEMJON, Boris - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana. Effect of feeding Mortierella Alpina prefermented wheat bran enriched with fatty acids on quality of chicken breast meat. In: Veterinary Science and Profession : kongres. 8th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 10th - 12th 2019, Zagreb : Book of Abstracts. 1. vyd. Zagreb : Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb, 2019. ISSN 2706-1795, s. 105.
2019 AFG FEČKANINOVÁ, Adriána - SØRENSEN, Mette - KIRON, Viswanath - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter. Storage temperature affects the viability of probiotics in aquafeeds : [Ovplyvňovanie teploty skladovania na prežívateľnosť probiotík v krmive určenom pre akvakultúru] In: NordGlobal 2019. NordGlobal 2019 – 2nd International Joint Conference on Global Change "Quality of Life in an Age of Global Change", May 21–22, 2019, Bodø, Norway : Conference Proceedings Abstracts. 1. vyd. Bodø : Nord University, 2019. ISBN 978-82-7456-809-9, online, s. 13-14.
2019 AFH POPELKA, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - HUDÁK, Alexander - HUDÁKOVÁ, Terézia. Antibakteriálna a antifungálna aktivita kapsaicínu a vybraných fenolových zlúčenín : [Antibacterial and antifungal activity of capsaicin and selected phenolic compounds] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 278.
2019 AFH POPELKA, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - HUDÁK, Alexander - HUDÁKOVÁ, Terézia. Antibakteriálna a antifungálna aktivita vybraných fenolových zlúčenín fenolových zlúčenín : [Antibacterial and antifungal activity of selected phenolic compounds] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 92.
2019 AFH SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Humínové látky vo výžive brojlerov a kvalita produkovaného mäsa : [Humic substances in broilers fed and quality of produced meat] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 286.
Počet záznamov v databáze: 11
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 2
Skip to content