prof. MVDr. Peter Popelka, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2020 ADC VÁRADY, Matúš - HRUŠKOVÁ, Tatiana - POPELKA, Peter. Effect of preparation method and roasting temperature on total polyphenol content in coffee beverages. In: Czech Journal of Food Sciences. 2020. ISSN 1212-1800, Vol. 38, no. 6 (2020), p. 417-421.
(2020: 1.279 - IF, 42 - H-index, 1.829 - IF 5y, 0.363 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2020 ADF POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana. Use of probiotic bacteria in Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) aquaculture: short communication. In: Slovak Journal of Animal Science. 2020. ISSN 1337-9984, Vol. 53, no. 1 (2020), p. 42-45.
2020 AFD ŽITŇAN, Rudolf - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Ekológia akvakultúry pri aplikácií probiotík. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 82-85.
2020 AFD RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MAREŠ, Jan - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Vplyv probiotickej diéty na syntézu imunologicky významných molekúl u pstruha dúhového. In: Vedecké práce doktorandov 2020 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2020. ISBN 978-80-971428-6-5, s. 95-97.
2020 AFH CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter. Vplyv autochtónnych laktobacilov na imunologicky významné molekuly pstruha dúhového v in vitro podmienkach. In: Čo nového v mikrobiológii. Čo nového v mikrobiológii : Konferencia mladých mikrobiológov. 1. vyd. Bratislava : Československá spoločnosť mikrobiologická, 2020. ISBN 978-80-973411-1-4, s. 25.
Počet záznamov v databáze: 5
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content