doc. RNDr. Mária Baranová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2002 AED SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Antikarcinogény sóje v prevencii a liečbe nádorových ochorení : [Role of soya anticarcinogens in cancer prevention and treatment] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002 : Nitra, 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. s. 21-23.
2002 AED BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - BARANOVÁ, Mária. Pôsobenie baktericínov v zrecom procese kravskej hrudky : [The influence of bacteriocins in production of cows cottage cheese] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra. Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. ISBN 80-8069-015-4, s. 84-85.
2001 AED BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DITTRICHOVÁ, Helena - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe výrobkov zo soje : [Alternative aplication natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture soya beans products] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra 2001. s.107-109.
2001 AED MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - POKORNÝ, Jozef. Špecializované senzorické laboratórium pre personálnu certifikáciu zakreditované : [Special sensory laboratory for personal certification is accredited] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra 2001. s.74-76.
2001 AED BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - LUNTER, J.. Tofu výrobky - ich obľúbenosť a akceptovanie spotrebiteľskou verejnosťou : [Tofu products - popularity and acceptance by consumers] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra 2001. Nitra 2001. s.103-106.
2000 AED BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti využitia farbiva Monascus pri výrobe syrov. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 21.- 22. august 2000. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2000. s. 184-188.
2000 AED MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úloha a poslanie špecializovaného senzorického laboratória. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 21.- 22. august 2000 : Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 21.- 22. august 2000. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2000. s. 57-59.
2000 AED BURDOVÁ, Oľga - KNÍŠOVÁ, E. - BARANOVÁ, Mária - LAUKOVÁ, Andrea. Vplyv skladovania surového kravského mlieka na asociáciu mikroorganizmov. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 21.- 22. august 2000. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2000. s. 189-193.
1992 AED JACKOVÁ, Anna - BARANOVÁ, Mária - SIKLENKA, Pavol - MAĽA, Pavel. Dusičnany a dusitany v mlieku a v zahustených mliečnych výrobkoch. In: Zborník vedeckých prác ÚEVM, Košice VIII, 1992. Košice : ÚEVM, 1992. s. 113-117.
1992 AED BARANOVÁ, Mária - JACKOVÁ, Anna - SIKLENKA, Pavol - MAĽA, Pavel. Vplyv dusičnanovej záťaže na kumuláciu dusičnanov a dusitanov u jatočnej hydiny. In: Zborník vedeckých prác ÚEVM, Košice VIII, 1992. Košice : ÚEVM, 1992. s. 103-112.
Počet záznamov v databáze: 14
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 2
Skip to content