doc. RNDr. Mária Baranová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2018 BCI BARANOVÁ, Mária. Laboratórne cvičenia z hygieny a technológie potravín rastlinného pôvodu : [Laboratory exercises in hygiene and food technology of plant origin] Rec. Pavel Maľa, Zuzana Dičáková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-587-2, 148 s. [7,20AH]
2017 BCI BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Zuzana Dičáková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-539-1, 168 s. [8,04AH]
2014 BCI BARANOVÁ, Mária. Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-409-7, 111 s.
2014 BCI BARANOVÁ, Mária. Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Katarína Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-410-3, 116 s.
2013 BCI BARANOVÁ, Mária. Hygiena a technológia cereálií: Hygiena a technológia mlynských obilných výrobkov : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-344-1, 152 s.
2013 BCI BARANOVÁ, Mária. Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít : Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-343-4, 199 s.
2001 BCI PRÍBELA, Alexander - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL, 2001. ISBN 80-968464-6-9, 189 s.
1999 BCI BARANOVÁ, Mária. Hygiena rastlinných potravín a potravinárskych prídavných látok.. Rec. Mária Angelovičová, Mária Demeterová. 1. vyd. Prešov : M&M, 1999. ISBN 80-88950-07-4, 269 s.
Počet záznamov v databáze: 8
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content