doc. RNDr. Mária Baranová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2019 AFG BARANOVÁ, Mária - STRAPÁČ, Imrich - KALINIČOVÁ, Karina. Kvalita jahodových džemov priemyselnej a domácej výroby : [The quality of strawbery jams of industrial and domestic production] In: Lenfeldovy a Höklovy dny. XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník abstraktů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. ISBN 978-80-7305-829-6, s. 32.
2019 AFH BARANOVÁ, Mária - STRAPÁČ, Imrich - ŠUFLITOVÁ, Eva. Kvalita rajčiakových kečupov priemyselnej a domácej výroby : [The quality of market types tomato ketchups and homemade ketchup] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 281.
2019 AFH BARANOVÁ, Mária - STRAPÁČ, Imrich - SABOLOVÁ, Martina. Kvalitatívne hodnotenie pomarančových sirupov : [Qualitative evaluation of orange syrups] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 44.
2019 AFH BARANOVÁ, Mária - STRAPÁČ, Imrich - ŠUFLITOVÁ, Eva. Kvalitatívne hodnotenie rajčiakových pretlakov priemyselnej a domácej výroby : [Qualitative evaluation of commercial tomato pastes and tomato paste made in domestic conditions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 45.
2019 AFH STRAPÁČ, Imrich - BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - BARANOVÁ, Mária. Proteolytická aktivita smrčka jedlého (Morchella esculenta) : [Proteolytic activity of Morchella esculenta] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 103.
2019 AFH STRAPÁČ, Imrich - BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - BARANOVÁ, Mária. Smrčok jedlý (Morchella esculenta), akumulátor toxických prvkov v životnom prostredí : [Smrčok jedlý (Morchella esculenta), akumulátor toxických prvkov v životnom prostredí] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 104.
2019 AFH VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana. Štúdium vybraných vlastností kmeňov laktobacilov zo surového ovčieho mlieka : [Study of selected properties of lactobacilli strains from raw ewe´s milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 111.
2019 FAI HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Boris Semjon, Mária Baranová ; rec. Peter Turek, Jozef Nagy. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, 151 s.
2019 FAI HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Boris Semjon, Mária Baranová ; rec. Peter Turek, Jozef Nagy. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, 710 s.
2018 ACB BARANOVÁ, Mária. Hygiena a technológia rastlinných potravín a potravinárskych prídavných látok : [Laboratory exercises in hygiene and food technology of plant origin] Rec. Pavel Maľa, Zuzana Dičáková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-586-5, 269 s. [13,45AH]
Počet záznamov v databáze: 309
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 2 z 31
Skip to content