Názov: Význam sanitácie v mäsospracujúcom podniku : [Importance of sanitation in meat processing industry]
Zápis: VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - VENGLOVSKÝ, Ján - CHVOJKA, Dušan - KOŠČO, Ján - ČORNEJOVÁ, Tatiana - ONDRAŠOVIČ, Miloslav. Význam sanitácie v mäsospracujúcom podniku : [Importance of sanitation in meat processing industry] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 206-209.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína50 %
SASÁKOVÁ Naďa10 %
GREGOVÁ Gabriela10 %
VENGLOVSKÝ Ján10 %
CHVOJKA Dušan5 %
KOŠČO Ján5 %
ČORNEJOVÁ Tatiana5 %
ONDRAŠOVIČ Miloslav5 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 206-209
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-401-1
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020855-Vyznam-sanitacie-v-masospracujucom-podniku/
Skip to content