Názov: | Vplyv chladenia a mrazenia na histologickú štruktúru svaloviny u jatočnej hydiny : [Effect of chilling and freezing on histological structure in slaughter poultry] | |
Zápis: | MAŽENSKÝ, Dávid - NAGY, Jozef - HOLOVSKÁ, Katarína - FLEŠÁROVÁ, Slávka. Vplyv chladenia a mrazenia na histologickú štruktúru svaloviny u jatočnej hydiny : [Effect of chilling and freezing on histological structure in slaughter poultry] In: Maso. 2015. ISSN 1210-4086, Roč. 26, č. 4(2015), s. 32-35. | |
Rok vydania: | 2015 | |
Kategória: | BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch | |
Autori: | MAŽENSKÝ Dávid | 60 % |
NAGY Jozef | 25 % | |
HOLOVSKÁ Katarína | 10 % | |
FLEŠÁROVÁ Slávka | 5 % | |
Vydanie: | Maso Roč. 26, č. 4(2015), s. 32-35 |
|
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISSN: | 1210-4086 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0022832-Vplyv-chladenia-a-mrazenia-na-histologicku-strukturu-svaloviny-u-jatocnej-hydiny/ |
- Domov
- Vnútorný systém kvality
- Registre
- Študijné odbory
- Študijné programy
- Študijné plány
- Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
- Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
- Odbory habilitačného a inauguračného konania
- Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
- Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačného a inauguračného konania
- Orgány a komisie
- Akreditačná komisia
- Rada kvality
- Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
- Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
- Akademický senát
- Správna rada
- Vedecká rada
- Komisia pre vzdelávanie
- Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
- Komisia pre klinickú činnosť
- Publikačná činnosť
- Projekty
- Prihlásenie