Názov: Obsah biogénnych amínov v syroch holandského typu počas zrenia : [Biogenic amines content of dutch-type cheese during ripening]
Zápis: SEMJON, Boris - DIČÁKOVÁ, Zuzana - REITZNEROVÁ, Anna - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - PAULSEN, Peter. Obsah biogénnych amínov v syroch holandského typu počas zrenia : [Biogenic amines content of dutch-type cheese during ripening] In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 55-58.
Rok vydania: 2016
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:SEMJON Boris60 %
DIČÁKOVÁ Zuzana10 %
REITZNEROVÁ Anna10 %
ANDRAŠKOVÁ Tatiana4 %
VÝROSTKOVÁ Jana5 %
MAĽA Pavel10 %
PAULSEN Peter1 %
Autori vydania:ARTIM Jozef, BÍREŠ Jozef
Vydanie: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry
18. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 55-58
Vydavateľ: ELSEWA
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89385-39-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025694-Obsah-biogennych-aminov-v-syroch-holandskeho-typu-pocas-zrenia/
Skip to content