Názov: | Obsah biogénnych amínov v syroch holandského typu počas zrenia : [Biogenic amines content of dutch-type cheese during ripening] | |
Zápis: | SEMJON, Boris - DIČÁKOVÁ, Zuzana - REITZNEROVÁ, Anna - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - PAULSEN, Peter. Obsah biogénnych amínov v syroch holandského typu počas zrenia : [Biogenic amines content of dutch-type cheese during ripening] In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 55-58. | |
Rok vydania: | 2016 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | SEMJON Boris | 60 % |
DIČÁKOVÁ Zuzana | 10 % | |
REITZNEROVÁ Anna | 10 % | |
ANDRAŠKOVÁ Tatiana | 4 % | |
VÝROSTKOVÁ Jana | 5 % | |
MAĽA Pavel | 10 % | |
PAULSEN Peter | 1 % | |
Autori vydania: | ARTIM Jozef, BÍREŠ Jozef | |
Vydanie: | 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry 18. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces) Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou CD-ROM, S. 55-58 |
|
Vydavateľ: | ELSEWA | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89385-39-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025694-Obsah-biogennych-aminov-v-syroch-holandskeho-typu-pocas-zrenia/ |